27 May

Mitt bästa pokerminne 1

Ett av mina bästa pokerminnen var i början av min pokerkarriär. Jag spelade 2/4 Fixed limit på Partypoker och jag spelade 4 bord samtidigt. Så här spelade jag mellan 6-10 timmar per dag och det ledde till att jag inom inte allt för lång tid började känna igen regulars vid borden. Det var en spelare speciellt som jag hade koll på. Honom aktade jag mig för. Han var tight, aggressiv och när jag kollade alla händer han spelat vid samma bord som mig som var många tusentals, så låg han mycket plus och verkade överlag vara en bra och stabil spelare för dessa nivåer.

Det här är många år sedan, snart 10 år sen skulle jag tro och av alla händer vi spelade så är det bara en endaste jag minns, och den minns jag väl.

Jag fick KK på handen och satt i ganska tidig position. Jag dubblade big blind och några spelare foldade och några synade. På knappen sitter den här spelaren och han re-raisar. Jag slänger in en fjärde raise för att visa mig på styva linan. Någon av de andra spelarna synar och floppen visar två tior och ett randomkort. Typ en dam eller liknande. Jag bettar han höjer igen och jag höjer en tredje gång. Han cappar floppen och jag synar. Den andra spelaren som var kvar i handen foldade någon gång i allt bettande och raisande. Jag börjar vid det här laget bli orolig att jag är slagen och funderar på hur jag ska fortsätta med handen. Turn kommer en kung och jag har nu högsta kåken. Jag bettar, han raisar, jag reraisar och han cappar. Jag funderar på vad fan han kan sitta på som fortsätter att raisa mot mig hela tiden. Borde det inte vara uppenbart att jag har en kickass hand. Varför bettar och raisar en så stabil spelare mot mig. Han borde veta att jag inte spelar skithänder tänkte jag. Aja turn var cappad och in kommer rivern. En till Kung. Sådärja, nu har jag nuts. Samma förfarande som de tidigare vändorna. Jag bettar han raisar och jag reraisar. Han har nog förstått att jag träffat runner runner fyrtal för han synar bara och visar upp par i tior och förlorar handen. Han floppade fyrtalet och jag träffar min 2 outer på turn och min 1 outer på rivern. Det var en väldigt härlig vinst men jag kände mig lite dum mot den stackarn som nötte så stabil och bra poker dag ut och dag in, och möter ett sådant bad beat mot mig. Var tvungen att skriva och be om ursäkt i chatten.