6 Jul

Äntligen lite regn

Det har väl knappast undgått någon att det är sommar i Sverige just nu? Efter en riktigt jävla seg vår med kyla, regn, mer kyla och mer regn så kom sommaren som ett slag i ansiktet över en natt. Först hade vi den kallaste maj på 150 år eller något sådant. Sen en ganska dassig juni där midsommarafton bjöd på regn och några få plusgrader för att sedan totalvända några dagar senare och bli sjukt varmt. 30 grader, strålande sol och rödbrända ryggar. Riktigt härligt.

Som sig bör så har jag så klart njutit i solen så mycket jag kunnat. Solat badad, kissat i vattnet och druckit så mycket öl att jag nu nästan måste panta burkar för att kunna köpa mer. Nu har vädret vänt igen och himlen är jämngrå med ständigt fallande droppar. Enligt Yr.no som är den vädertjänst jag litar mest på så ska det regna nästan varje dag resten av veckan och det känns faktiskt helt okej, trots att det är mitt i sommaren. Utan regn och rusk så uppskattas inte sol och värme så mycket som det borde. Dessutom så kan jag då ta den här vecka och fokusera på att spela poker och försöka dra in lite deg till resten av sommaren. Eftersom poker är lite nyckfullt och inte en helt pålitlig inkomstkälla i det kortsiktiga perspektivet så har jag vidtagit lite åtgärder för att öka mina chanser att faktiskt dra in pengar de här dagarna. Vanligtvis är jag inte så intresserad av att jaga bonusar men nu ska jag göra det bara för att förbättra chanserna för lite vinst i fickan. Lär dig om poker och dess bonusar genom den här sidan och vill du göra som jag så är det bara att börja cleara alla bonusar som finns listade på den där sidan.

Förhoppningsvis går det även bra på det vanliga spelet och isf så räknar jag med att ha en ny fylld plånbok lagom till nästa vecka. Då gäller det bara att solen bestämmer sig för att komma tillbaka och att alla uteserveringar fyllt på med ny kall öl.